Banki hitel spamből

A spam küldője: Banki Hitel Hírlevél <hirlevel@bankihitel.com>

A spam tárgya: Ezek a hitelek vannak

A spamben elhelyezett link a http://www.bankihitel.hu/ oldalra vezet

A spam szövege:

BankiHitel.hu
A hiteles megoldások portálja
Szeretne minél többet tudni a hitelekről? Az egyes piaci konstrukciókról? Mielőtt lakáskölcsönért, személyi hitelért, hitelkiváltásért stb. folyamodna, tudakozódjon!

Oldalunkon bemutatjuk szinte az összes magyarországi hitelt.

Kattintson ide a továbbiakért!

Tájékoztatjuk, hogy milyen feltételekkel vehet fel pl. lakáshitelt, személyi hitelt, szabad felhasználású személyi vagy jelzáloghitelt stb. Bemutatjuk a reális kamatszinteket is, hogy Ön a banki ajánlatok átolvasásakor lássa, az adott bank reális kamattal kínálja-e az adott kölcsönt, vagy nem érdemes foglalkozni az ajánlatukkal, mert van sokkal jobb is a piacon.

Ha oldalunkon tudakozódik, bizonyos lehet afelől, hogy a legfrissebb és leghitelesebb információkhoz jut. Oldalunkat folyamatosan frissítjük és töltjük fel információkkal, hogy mindig a hitelpiac aktuális állapotát mutassa. Látogasson vissza rendszeresen az oldalunkra, és legyen naprakész a hitelekkel kapcsolatban.

BankiHitel.hu – A hiteles megoldások portálja
(C) 2005-2011 www.bankihitel.hu Minden jog fenntartva!

Ha Ön magánszemély, az e-mail címe is arra enged következtetni, hogy Ön magánszemély, és ilyen levelet kap, de előre nem kérte, akkor a legegyszerűbb azonnal jelezni a hatóságoknak. Ha a kéretlen levélben nincs lehetőség az azonnali leiratkozásra, akkor céges e-mail esetében is lehetőség van panaszt tenni a spamküldő, vagy a megbízója ellen.
Javaslom a Fogyasztóvédelmi Főfelügyeletet, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot, és ha valakinek több ideje van, akkor az összes kapcsolódó hivatalt.


Comments

comments

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>