BAR-listásoknak hitel – spamből – GRANDE24.NET- na neeee

A spam küldője: Grande24.NET <info@grande24.net>

A spam tárgya: BAR-lista hitelek

A spamben elhelyezett link a http://hiteltudakozo.hu/bar-listasoknak/ oldalra vezet

A spam szövege:

Hitelt szeretne felvenni, de a bárlista megakadályozza ebben? Nem jut kölcsönhöz, de szeretné megismerni a hitelfelvételi lehetőségeket?

BAR-listásként nagyon beszűkülnek a lehetőségei, ha hitelhez szeretne jutni. Úgy érzi, bezárulnak a kapuk? Nem tudja igénybe venni a hitelkiváltást és a családi csődvédelem lehetőségét? Látogasson el honlapunkra, és győződjön meg róla, hogy van megoldás, van hitel.

BAR-listás lehetőségek itt (kattintson ide)

Oldalunkon számos menüpont foglalkozik a BAR-listások számára igénybe vehető hitelekkel. Ha Ön lakáshitelre vágyik, netán személyi hitelt vagy szabad felhasználású, ingatlanfedezet nélküli hitelt keres, és aktív tagja a BAR-listának, pontosan tudja, mennyire nehéz a helyzet. Pedig van megoldás. Honlapunkon bemutatjuk, mit tegyen és mit ne tegyen, ha BAR-listára került; megismerheti az egyes hiteltípusokat, és tippeket adunk, hogy hol és hogyan érdemes hitelért kopogtatnia.
Ezt a levelet a GRANDE24.NET online direktmarketing rendszerén keresztül küldtük az Ön előzetes hozzájárulásával ????? Erre kurvára kíváncsi lennék, ha nem csak egy egyen szöveg lenne.:)

Ha Ön magánszemély, az e-mail címe is arra enged következtetni, hogy Ön magánszemély, és ilyen levelet kap, de előre nem kérte, akkor a legegyszerűbb azonnal jelezni a hatóságoknak. Ha a kéretlen levélben nincs lehetőség az azonnali leiratkozásra, akkor céges e-mail esetében is lehetőség van panaszt tenni a spamküldő, vagy a megbízója ellen.
Javaslom a Fogyasztóvédelmi Főfelügyeletet, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot, és ha valakinek több ideje van, akkor az összes kapcsolódó hivatalt.


Comments

comments

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>