Divinyi Zsolt folytatja a spamküldést… businessmails.info

A spam feladója: Instant Marketing <info@businessmails.info>

A spam tárgya: Na még egyszer, utoljára!

A kéretlen levélben elhelyezett link a http://incomebroadcast.net/lists/lt.php?id=KRlUVFFKVVIHTwMBAw0ACQ   weboldalon keresztül a http://www.worldnetclass.com/akci-.html weboldalra vezet.

A spam szövege:

Tisztelt Vállalkozó!

Múlt heti akciónk nagy tetszést aratott, ezért a héten még folytatjuk, de már csak hét végéig!

A vállalkozások vezetőinek, marketingeseinek évről –évre fejtörést okoz, hogyan csináljanak emelkedő forgalmat, hogyan növeljék a cégük bevételeit és tegyenek szert új ügyfelekre!?

Nem könnyű feladat ez, hiszen a konkurencia csak erősödik, a tavalyi ötleteinket már lemásolták, a vevők vásárlói kedve és pénztárcája viszont nem igazán nőtt!

A jó forgalom nagyon ritkán jön egy csapásra, meg kell dolgozni érte, keményen és kitartóan!

Szükség van az új ötletekre és a bevált módszerek újraalkalmazására.

Vállalkozásunk ennek a „leckének” a megoldásában nyújt hatékony segítséget!

Szolgáltatásunk egy beton biztos törvényszerűség alkalmazásával ér el sikereket:

A kiáramlás növelése, mindig bevétel növekedést eredményez!

Mi akár 120.000 hazai cég címére tudjuk eljuttatni üzenetét!

A nagy mennyiség hozza a nagy eredményt, de kapacitásunk korlátozott, ezért érdemes gyorsan döntenie!

Heti akciónkban 2014. október 3-ig több mint 60%-os árkedvezményt kap, így 96.000 Ft helyett 36.000 Ft-ért küldjük el ajánlatát 120.000 magyarországi cég email címére!

SŐT! Ha akciós ajánlatunkat megveszi 2014. október 01-ig, akkor adunk még ajándékba PLUSZ 80.000 címre kiküldést!

Döntsön gyorsan és kapja meg a legnagyobb kedvezményt!

Kattintson ide:

Részletek és PLUSZ AJÁNDÉK a weboldalunkon!

 

Üdvözlettel,

Divinyi Zsolt 
Instant Marketing Projekt
Marketing Ig. 
+36202848558

cimlista.marketing@gmail.com

 
Ez az üzenet kizárólag a xy MAGÁNSZEMÉLY! címzettnek (cégnek) szól, a bennük foglalt információk bizalmasak és/vagy személyre szólóak. Jogosulatlan személyek nem olvashatják, továbbíthatják, nem dolgozhatják fel, illetve nem érezhetik magukat megszólítva. Amennyiben ezt az üzenetet tévesen kapta meg, kérjük, semmisítse meg annak tartalmát (beleértve az esetleges melléklete(ke)t is)! Az e-mail címet munkatársaink gy?jtötték az interneten. A cím felépí­tése alapján ítélve, nagy valószín?séggel nem természetes személyhez köt?dik. Jelen levél a hatályos jogszabályoknak megfelel. A többször módosított 2001. évi CVIII. törvény és hozzá a Nemzeti Hírközlési Hatóság, valamint az Adatvédelmi Biztos Hivatala által közreadott állásfoglalások szerint megengedett.

Lei­ratkozáshoz kattintson ide: Unsubscribe

Ha Ön magánszemély, az e-mail címe is arra enged következtetni, hogy Ön magánszemély, és ilyen levelet kap, de előre nem kérte, akkor a legegyszerűbb azonnal jelezni a hatóságoknak. Ha a kéretlen levélben nincs lehetőség az azonnali leiratkozásra, akkor céges e-mail esetében is lehetőség van panaszt tenni a spamküldő, vagy a megbízója ellen.
Javaslom a Fogyasztóvédelmi Főfelügyeletet, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot, és ha valakinek több ideje van, akkor az összes kapcsolódó hivatalt.


Comments

comments

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>