Első madarak…spamküldők július 2. – tuti akciók

spam1

A mai napon elkezdem a spamküldőket postolni, remélem hasznos lesz nekik a reklám, igyekszek minél több adatot megadni, hogy jó helyen legyenek listázva.

Az első spamet éjfélkor kaptam, ötletesnek is mondhatnám, de kifejezetten bunkó fejlécet talált ki a tapló spamküldő.

Ugyanis: A küldő: Ügyfélazonosító a tárgy: visszaigazolás-kérelem
Nos ez már kimeríti nálam az “át akarlak verni” kicsi biztosítékát, hiszen ha egy kevésbé járatos személy kapja a levelet, lehet azonnal nekiáll klikkelgetni, hogy visszaigazolja magát az “ügyfélszolgálaton”.

A spamet az ugyfelszolgalat@pulzmag2.info e-mail cím küldte, de az e-mailben már a www.tuti-akciok.com weboldalra irányít, hogy megvásárolhassuk a Kínai Népköztársaságban készült dzsunkákon terített gagyi termékeit, melyeket már ajándékba is ciki osztogatni.

Ha úgy döntesz, hogy egy terméket közelebbről is megnézd, akkor már a www.gruppiac.hu oldalra irányít, gondolom nem véletlenül, így ha később kiderül, hogy egy rakás szart sóztak ránk, akkor mehetsz fűhöz – fához reklamálni, kutyát sem fogja érdekelni, csak küldd a lóvét.

Mondhatnánk hogy marketing fogás, ám de én nem kértem, magánszemély vagyok, ráadásul megtévesztő mind a feladó, mind az e-mail tárgya, így akkor sem ajánlatos vásárolni náluk, ha valaki nem tudja elképzelni az életét ezeknél a dzsunkán összeragasztgatott kínai vackok nélkül.

Ha ilyen levelet kaptok, és ti se kértétek, akkor a legegyszerűbb azonnal jelezni a hatóságoknak, hogy egy kicsit tágítsák ki a világnézetüket. Javaslom a Fogyasztóvédelmi Főfelügyeletet, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot, és ha valakinek több ideje van, akkor az összes kapcsolódó hivatalt.


Comments

comments