Hol élnek ezek? már a spam tárgyával is átver…

A mai első spam tárgya: Várhatóan marad a tartós hőség… Én marha, majdnem hoztam magammal egy pulcsit és az esernyőt is feleslegesen cipeltem…  ezek szerint. Teraszhűtés …???? Nincs is teraszom. Érdekli az idiótát? Nem, hiszen huszadszor küldi ugyanazt a szart. Valaki ébressze már fel a fószert Zalaegerszegen…
Ismét egy érdekes mondat a spamből:

GMAILT HASZNÁL? FONTOS TEENDŐ!
Ha Gmail levelezőrendszert használ, és a fiókja a “Promóciók” kategóriába kézbesítette ezt az e-mailt, kérem, húzza át az “Elsődleges” mappába, mert ezzel meg tudja tanítani a Gmailnek, hogy hová szeretné megkapni a hírleveleket.

Kedves spamküldő! Számítógépet használ? FONTOS TEENDŐ!
Ha számítógépet használ , és kéretlen leveleket küld, kérem dugja fel a seggébe, az tuttira az értelmesebbik fele, és így hasznosan töltené az idejét is.

Második spamünk küldője: fazekas < janos@genevaemail.info >
A genevaemail.info -ra klikkelve máris a rheuma-flex.com/hu/ weboldalon találjuk magunkat, ahol azt ígéri felelőtlenül, hogy 3 nap alatt elmúlik az izomfájdalom, ha a kurva drága RheumaFlex forradalmi szart használom, persze itt sincs se cég, se egy cím, se egy telefonszám, de van egy érdekes mondat a spam végén:

“Ha meggondolja magát 30 napig visszakaphatja pénzét..”

Kitől?  Kérjem levélben a noreplytől? Minden seggfej spam küldő azt hiszi, hogy mindenki hülye, akinek levelet lehet küldeni? Reklamálni pedig mehetünk valamelyik offshore szigetre? Ugyanmár… be ne dőljünk nekik. Csak a lóvéd kell, a többit leszarják. Jó esetben nem leszel tele kiütésekkel a vacak kencéjüktől.

Az akarokegyilyet.hu 8 spam-ét már szinte meg sem említem.. Majd megunják előbb – utóbb…

Aki ilyen levelet kap, és nem kérte, akkor a legegyszerűbb azonnal jelezni a hatóságoknak, hogy egy kicsit tágítsák ki a világnézetüket. Javaslom a Fogyasztóvédelmi Főfelügyeletet, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot, és ha valakinek több ideje van, akkor az összes kapcsolódó hivatalt.


Comments

comments