Mai spam: rátalálsz.hu – ránk talált ez a spamküldő is

A spam feladója: Ratalasz.hu <noreply@mailmiracle.net>

A spam tárgya: Unod az egyedüllétet?

A spamben elhelyezett link a https://www.ratalalsz.hu/ weboldalra vezet.

A spam címzettje: magánszemély

A spam szövege:

Nem látod a levél tartalmát? Nyitsd meg a böngésződben!

Találj rá Te is! Nézd meg a legújabb társkeresőket!

Az egyszerű és ingyenes regisztrációt követően már el is kezdheted nézegetni a társkereső oldal tagjainak adatlapját. A profilképeket diszkréten kezelheted, Te állíthatod be, hogy ki nézheti meg a fotóidat.

20 év alatti nők

Snooki
19 éves, Pécs
Bogikaaa
20 éves, Kalocsa
 

20 év alatti férfiak

laca95
19 éves, Miskolc
Sanyika077
19 éves, Szemere
 

20-30 év közötti nők

angel001
24 éves, Mór
cucika0000
29 éves, Sándorfalva
 

20-30 év közötti férfiak

tomi0426
25 éves, Budapest
doky90
23 éves, Budakeszi
 

30-45 év közötti nők

sunbeam
32 éves, Budapest
bubek
39 éves, Kadarkút
 

30-45 év közötti férfiak

bende00
40 éves, Budapest
Trebor79
35 éves, Keszthely
 

45 év feletti nők

fezsuka
50 éves, Budapest
pearl66
47 éves, Debrecen
 

45 év feletti férfiak

bagara
48 éves, Pilisvörösvár
alex1961
53 éves, Tiszaújváros
 

 

 
Adatvédelmi szabályzat | Felhasználási feltételek | Kapcsolat | Oldaltérkép
Copyright © Rátalálsz.hu, Minden jog fenntartva.

 

MIÉRT KAPTA EZT AZ E-MAILT? – Mert rajta vagyok a spam listádon, és spamküldő vagy!

 Ez az e-mail cím hivatalosan közzétett, vagy egyéb nyilvános forrásból jogtisztán elérhető, a cég által a cég levelezésére megadott e-mail címként lett eltárolva. Honlapunk, az mailsend.info (üzemeltetője a Mail Send Inc. – Suite 13, First Floor, Oilaji Trade Centre, Francais Rachael Str, Victoria, Mahe, Republic of Seycelles) ingyenes tájékoztató anyagokat állít elő, melyek tájékoztató jellegűek. Őszintén reméljük, hogy ingyenes anyagaink elnyerik tetszését és az olvasottakat tudja használni.

 Ezt az emailt Ön azért kapta, mert ez az e-mail cím adatbázisunkban már szerepel vagy a Cégközlönyben hivatalosan közzétett, vagy egyéb nyilvános, elérhető forrásból származik.

  Ez az üzenet kizárólag a címzettnek szól, jogosulatlan személyek nem olvashatják, nem továbbíthatják, nem dolgozhatják fel. Cégünk a mindenkori hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezései alapján jár el, és csak és kizárólag pontos jogkövető magatartást folytat. 

A hatályos jogszabályok szerint cég-cég közötti elektronikus kommunikáció során semmilyen előzetes engedélykérés nem szükséges.Ha mégsem kíván tőlünk a jövőben ingyenes anyagokat tartalmazó e-maileket kapni vagy az adatbázisba tévesen került fel az Ön adata, az alsó menüben (a Leiratkozás menüpontot választva) egy kattintással törölheti e-mail címét a listánkról.Ez az elektronikus levél szigorúan bizalmas információkat tartalmaz, és az üzleti titoktartás védelme alatt áll. Amennyiben nem Ön a címzett, kérem, haladéktalanul értesítsen a info@mailmiracle.net e-mail címen. Jelen üzenet jogosulatlan másolása, továbbítása, terjesztése, bármilyen felhasználása, nyilvánosságra hozatala tilos.
Leiratkozás / Unsubscribe

 

Ha Ön magánszemély, az e-mail címe is arra enged következtetni, hogy Ön magánszemély, és ilyen levelet kap, de előre nem kérte, akkor a legegyszerűbb azonnal jelezni a hatóságoknak. Ha a kéretlen levélben nincs lehetőség az azonnali leiratkozásra, akkor céges e-mail esetében is lehetőség van panaszt tenni a spamküldő, vagy a megbízója ellen.
Javaslom a Fogyasztóvédelmi Főfelügyeletet, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot, és ha valakinek több ideje van, akkor az összes kapcsolódó hivatalt.

 

 


Comments

comments

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>