Spamből is lehet nyerni? Gruppi játék

Az ilyen levél a kedvencem, küldenek egy spamet, amiben ott a link, hogy iratkozzak fel rá. Nem keverték össze a sorrendet?

A spam küldője: Gruppi Játék <ugyfelszolgalat@gruppi.hu>

A spam tárgya: Most egyetlen kattintás Android táblagépet, eseményrögzítő kamerát vagy luxus wellnesst érhet a Gruppinál

A spamben elhelyezett link a http://gruppi.hu/index.php?hirlevel_fel=1 oldalra mutat, ahol kérdés nélkül azonnal felirat a hírlevelére.

A spam szövege:

hl1

Ha Ön magánszemély, az e-mail címe is arra enged következtetni, hogy Ön magánszemély, és ilyen levelet kap, de előre nem kérte, akkor a legegyszerűbb azonnal jelezni a hatóságoknak. Ha a kéretlen levélben nincs lehetőség az azonnali leiratkozásra, akkor céges e-mail esetében is lehetőség van panaszt tenni a spamküldő, vagy a megbízója ellen.
Javaslom a Fogyasztóvédelmi Főfelügyeletet, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot, és ha valakinek több ideje van, akkor az összes kapcsolódó hivatalt.

 


Comments

comments

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>