Spamből lehet biztosítást kötni… Optimális Biztosítási Kft.

A spam feladója: Optimális Biztosítási Kft. <info@optimalis.info>

A spam tárgya: Ön nyugodt a nyugdíja felől?

A kéretlen levélben elhelyezett link a http://optimalis.info/ weboldalra vezet.

 

optimalis_biztositasi_kft

Ezt az elektronikus hirdetést tartalmazó levelet az optimalis.info honlap küldte. Az e-mail címet Ön adta meg a hírlevélre való feliratkozásakor vagy munkatársaink gyűjtötték az interneten. Utóbbiak cím felépítésük alapján ítélve, nagy valószínűséggel nem természetes személyhez kötődnek. Az ilyen címekre küldött elektronikus hirdetések a 2009. január 1-jével módosított 2001. évi CVIII. törvény és a hozzájuk a Nemzeti Hírközlési Hatóság, valamint az Adatvédelmi Biztos Hivatala által közreadott állásfoglalások szerint megengedettek a címzett előzetes hozzájárulása nélkül.

Amennyiben levelünkkel zavartuk, szíves elnézését kérjük!  Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide!

Mondja el Nekünk miért nem kíván élni ezzel a lehetőséggel:

Kérjük, segítse további munkánkat azzal, hogy kitölti rövid kérdőívünket, köszönjük!

A kérdőívhez kattintson ide!

Kérjük,az alábbi linkre kattintva adja meg elérhetőségeit, hogy szakértő kollégánk mielőbb felvehesse Önnel a kapcsolatot!

Kérjük kattintson ide!

 

Ha Ön magánszemély, az e-mail címe is arra enged következtetni, hogy Ön magánszemély, és ilyen levelet kap, de előre nem kérte, akkor a legegyszerűbb azonnal jelezni a hatóságoknak. Ha a kéretlen levélben nincs lehetőség az azonnali leiratkozásra, akkor céges e-mail esetében is lehetőség van panaszt tenni a spamküldő, vagy a megbízója ellen.
Javaslom a Fogyasztóvédelmi Főfelügyeletet, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot, és ha valakinek több ideje van, akkor az összes kapcsolódó hivatalt.


Comments

comments

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>