spamből soha nem elég…. ismét akarokegyilyet.hu

A csütörtöki nap termése hozott új spameket is, és a régebbiek közül is bejelentkeztek páran.

Az akarokegyilyet.hu nagyon azt akarja, hogy vegyük meg a gagyi termékeit, mert 5 e-mail is érkezett tőlük, de se kisállat wc-re se kurva kényelmes párnára nincs szükségem, de ez őket rohadtul nem érdekli.  A “hatalmas” kedvezményt kínáló mailekre sincs szükségem, de azt is leszarják. Szánalmas egyébként, amikor egy gagyi szarhoz odaírják, hogy 89% kedvezmény és így csak 2990 Ft. Kíváncsi lennék megvenné-e valaki eredeti áron (ha-ha-ha). Mi az eredeti ár? Amit kitalálnak, és belehazudnak a mailbe, vagy amennyit ér a termékük? Nos lehet még akciózni….

A képernyő bal alsó sarkában a fehér háttérnél egy fél árnyalattal sötétebb mikroméretű  leiratkozás gombra feljön a weboldaluk, éééééés !!!!FEL LEHET IRATKOZNI A HÍRLEVELÜKRE!!! eszem megáll … Így könnyű legalizálni a lopott vagy vásárolt, vagy csereberélt e-mail címeket… egyem meg a kis pofátokat. 🙂 beírom az e-mail címem és a nevem, és máris legálisan zúdíthatják rám a szart nap mint nap… Na jó mutatok printscreent…

akarok

akarok2

Ha ilyen levelet kaptok, és ti se kértétek, akkor a legegyszerűbb azonnal jelezni a hatóságoknak, hogy egy kicsit tágítsák ki a világnézetüket. Javaslom a Fogyasztóvédelmi Főfelügyeletet, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot, és ha valakinek több ideje van, akkor az összes kapcsolódó hivatalt.


Comments

comments