Tolja a spameket az e-mail címeket áruló spammer is…businessmails.info

Újabb kéretlen levél a már ismert businessmails.info spamküldőtől:

 

FRISSÍTÉS! 2014. 09. 24.

Megkeresett ma e-mailben a cikkben szereplő cég képviselője. Elmondta, hogy külön biztosítékot kért szóban is, írásban is arra, hogy kizárólag önkéntes feliratkozók kapják meg a hírlevelét.

Divinyi Zsolt Marketing Ig.  aki az info@businessmails.info e-mail címről szórja a spameket, persze ígért fűt-fát csak egy kis pénzhez jusson. Nos ebben az esetben elértük a célunkat, ez a hirdető véleményem szerint nem fog több kéretlen levelet küldeni.

Nos, ez a weboldal nem azért készült, hogy tisztességes cégeket, vállalkozásokat állítson pellengérre, talán elég volt ez a figyelmeztető jel, hogy körültekintően kell eljárni, hiszen a hatóság nem csak a küldőt, hanem a megbízót is szankcionálja.

Az átvert hirdető adatait a cikkből törlöm, persze ez nem vonatkozik az info@businessmails.info e-mail cím tulajdonosára, aki hiszékeny, és gyanútlan cégeket, személyeket ver át azzal, hogy azt hazudja törvényes amit csinál, és cége vállalja a felelősséget mindenért.

 

Ha Ön magánszemély, az e-mail címe is arra enged következtetni, hogy Ön magánszemély, és kéretlen levelet kap,  akkor a legegyszerűbb azonnal jelezni a hatóságoknak. Ha a kéretlen levélben nincs lehetőség az azonnali leiratkozásra, akkor céges e-mail esetében is lehetőség van panaszt tenni a spamküldő, vagy a megbízója ellen.
Javaslom a Fogyasztóvédelmi Főfelügyeletet, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot, és ha valakinek több ideje van, akkor az összes kapcsolódó hivatalt.


Comments

comments

One comment to Tolja a spameket az e-mail címeket áruló spammer is…businessmails.info

  • Lorenz. Csak Lorenz.  says:

    Na, már ideje volt, hogy ez a rohadék lebukjon

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>