Új businessmails spam: Kisbefektetői Klub

A spam feladója: Kisbefektetői Klub <info@businessmails.info>

A spam tárgya: Minimum 1, 300, 000 Ft az Államtól ingyen. Kéri?

A spamben elhelyezett link a http://kisbefektetoiklub.hu/konzultacio/ oldalra vezet.

A spam szövege:

Komoly gondok előtt a nyugdíj várományosok, de főleg a minimálbéresek!

Az aktív dolgozó lakosság számának folyamatos csökkenése, a járulékfizetők alacsony száma, valamint a minimálbér után járulékot fizetőktől befolyó összeg, egyre nagyobb bevételkiesést jelent az állam számára és nem fedezi a folyamatosan növekvő nyugdíjba vonulók számának az ellátását.

 Így a jövőben nyugdíjba vonulók biztosak lehetnek abban, hogy a majdan kapható nyugdíj nem fedezi a megélhetésüket.

Mivel tudjuk, hogy az állam nem tud majd adni, akkor kire számíthat az ember idős korában?

 Az Alkotmány helyére belépő „Alaptörvény” kimondja, hogy az állam nem köteles gondoskodni idős polgárairól. A gyerekek számára tették kötelezővé a szülő eltartását. De melyik szülő az, aki ezt várná gyermekétől.

Akkor mi a megoldás?

 Minden vállalkozó tudja, hogy annak a munkának az elvégzésében lehet biztos, amit saját maga csinál meg.

 Nincs ez másképp a nyugdíjas korú állampolgárnál sem.

 Vegyék kezükbe saját sorsukat, és vegyék el azt a több milliót, amit elhozhatunk Önöknek az államtól.

 Hogy ezt hogyan tehetik meg és erre mi a legjobb, legkifizetődőbb megoldás, csak akkor tudjuk megmondani, ha előtte végig beszélgetjük a lehetőségeket.

 Nincs más dolgunk, mint egy jót beszélgetni.

 Egy beszélgetésre az alábbi linkre kattintva jelentkezzen!

http://kisbefektetoiklub.hu/konzultacio/

 
Ez az üzenet kizárólag a XY MAGÁNSZEMÉLY!! címzettnek (cégnek) szól, a bennük foglalt információk bizalmasak és/vagy személyre szólóak. Jogosulatlan személyek nem olvashatják, továbbíthatják, nem dolgozhatják fel, illetve nem érezhetik magukat megszólítva. Amennyiben ezt az üzenetet tévesen kapta meg, kérjük, semmisítse meg annak tartalmát (beleértve az esetleges melléklete(ke)t is)! Az e-mail címet munkatársaink gy?jtötték az interneten. A cím felépí­tése alapján ítélve, nagy valószín?séggel nem természetes személyhez köt?dik. Jelen levél a hatályos jogszabályoknak megfelel. A többször módosított 2001. évi CVIII. törvény és hozzá a Nemzeti Hírközlési Hatóság, valamint az Adatvédelmi Biztos Hivatala által közreadott állásfoglalások szerint megengedett.

Lei­ratkozáshoz kattintson ide: Unsubscribe

 

Ha Ön magánszemély, az e-mail címe is arra enged következtetni, hogy Ön magánszemély, és ilyen levelet kap, de előre nem kérte, akkor a legegyszerűbb azonnal jelezni a hatóságoknak. Ha a kéretlen levélben nincs lehetőség az azonnali leiratkozásra, akkor céges e-mail esetében is lehetőség van panaszt tenni a spamküldő, vagy a megbízója ellen.
Javaslom a Fogyasztóvédelmi Főfelügyeletet, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot, és ha valakinek több ideje van, akkor az összes kapcsolódó hivatalt.


Comments

comments

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>