Új spamküldő: armatusedm.com

Feladó: ArmastusEDM <info@armastusedm.com>

Tárgy: Végre csökkent a kamat…

Armastus EDM
2014

A folyamatos jegybanki alapkamat csökkentések végre éreztetik magukat az autó és motorkerékpár finanszírozások kamataiban is.

A néhány évvel ezelőtti 30-40% THM-es hiteleknek mára gyakorlatilag befellegzett. A kormány által szabályzott úgynevezett THM-plafon és a jegybanki alapkamat csökkentések oda vezettek, hogy aki egy átlag 4-6 éves gépkocsit vásárol (a példában CASCO biztosítás megkötése mellett), gyakran találkozhat már 10-15%-os THM melletti kamattartalommal.

Ajánlatkéréshez kattintson ide! <http://armastusedm.com/edm/link.php?M=135350&N=38&L=1&F=H>

Fiatalabb, esetleg új autók esetén egy 6-7 éves futamidő mellett akár 10% alatt THM is elképzelhető, mely bizony már igen-igen messze van a személyi -és gyorskölcsönök, még ma is kiugróan magas THM-jétől.

Címzett
Ezt az email üzenetet a következő címre küldtük ki: xy magánszemély

Leiratkozás
Ha a jövőben nem szeretne információkat, érdekességeket kapni, a következő linkre kattintva leiratkozhat értesítőnkről: Végleges leiratkozás <http://armastusedm.com/edm/unsubscribe.php?M=135350&C=1c055b15643f5016c5e7902f694c9882&L=2&N=38> .

Armastus EDM
Érdekességek, hasznos tudnivalók, tippek, amelyeket más forrásból nehezen szerezhetne be.
<http://armastusedm.com/edm/open.php?M=135350&L=2&N=38&F=H&image=.jpg>

 

Ha Ön magánszemély, az e-mail címe is arra enged következtetni, hogy Ön magánszemély, és ilyen levelet kap, de előre nem kérte, akkor a legegyszerűbb azonnal jelezni a hatóságoknak. Ha a kéretlen levélben nincs lehetőség az azonnali leiratkozásra, akkor céges e-mail esetében is lehetőség van panaszt tenni a spamküldő, vagy a megbízója ellen.
Javaslom a Fogyasztóvédelmi Főfelügyeletet, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot, és ha valakinek több ideje van, akkor az összes kapcsolódó hivatalt.


Comments

comments